Temptations imagery

FAQs

Ada sebarang pertanyaan? Kami ada jawapan untuk anda!

Kami akan membantu anda dan kuncing anda dengan apa sahaja yang ada perlukan. Sila periksa jawapan di bawah untuk memastikan soalan yang ditujukan sudah dijawab. Sekirannya, tiada. Anda boleh tujukan soalan anda di sini.

TEMPTATIONS™ snek untuk kucing boleh dicari di pasaraya dan kedai haiwan di seluruh Malaysia. Anda juga boleh layari lebih lanjut di laman web runcit tersebut untuk membeli makanan kami di atas talian.
Snek kami mempunyai 2 kalori setiap paket, dan kami mengesyorkan memberi makan sehingga 15 snek setiap 10 paun berat badan kucing anda. Seperti yang lain, ini semua tentang kawalan bahagian dan menggunakan naluri terbaik anda. Kami sentiasa mengesyorkan untuk mendapat khidmat nasihat dari doktor haiwan kucing anda tentang sebarang isu atau kebimbangan berkaitan berat badan.
Kami mengesyorkan menunggu sehingga anak kucing anda berumur setahun sebelum beralih kepada makanan atau hidangan dewasa.
Kebanyakan TEMPTATIONS™ snek untuk Kucing adalah 100% nutrisi lengkap dan seimbang, yang bermaksud ia menyediakan semua nutrien yang sesuai untuk kucing anda dalam jumlah yang diperlukan. Walaupun kebanyakan produk TEMPATIONS™ lengkap dan seimbang, kami sentiasa mengesyorkan memberinya makanan yang seimbang sebagai tambahan kepada hidangan. Sebagai peraturan umum, hidangan harus melengkapi, bukan menggantikan, hidangan sebenar.
Kami mengesyorkan menyimpan sebarang bungkusan, dibuka atau ditutup, dalam persekitaran yang sejuk dan kering. Pastikan untuk menutup semula beg selepas dibuka kerana ini akan membantu memastikan makanan segar.
X

Beli secara atas talian